Trapézlemezek,
szendvicspanelek, szelemenek
Amennyiben kérdése van, hívjon bizalommal! +36 30/611-2290

Szelemen_gy__rt__sor_1.jpg

„Z”, „C” és „Σ” szelemenek rendszere

A „Z”, „C” és „Σ” -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S350 GD minőségben. Merevségüknek és szilárdságuknak köszönhetően széleskörűen felhasználhatók a tartószerkezetekben.

Szelemen1_1.jpg

A szelvények fő felhasználási területén (csarnokok tartószerkezete, szelemenek és kötőgerendák) kívül a hidegen hajlított szelvények vázszerkezetek merevítésére és függesztett mennyezetek gerendáiként is használhatók, gyakran a melegen hengerelt szelvények kiváltására. Az alkalmazástól és igényektől függően a szelvények nem igényelnek kiegészítő védelmet, bár porszórásos módszerrel bevonhatók.

 


Furatkiosztás (furatképek)

A „Z”, „C” és „Σ” -szelvények szerelési furatokkal is készíthetők, ez megkönnyíti a csavarokkal és szegecsekkel végzett szerelést. Tekintettel a szerkezet későbbi szétszerelésének és újbóli felhasználásának a lehetőségére, ajánlatos csavarkötéseket használni.

Gyártási profil

A cég által gyártott „Z”, „C” és „Σ” -szelvények szelvénymagassága 100-300 mm között, a gyártáshoz felhasznált acélszalag vastagsága pedig 1,25-3,00 mm között változhat. A műszaki paraméterek ilyen széles változatossága biztosítja mind az egyéni, mind pedig az intézményi beruházók igényeinek kielégítését. Katalógus formájában elérhető szilárdsági táblázatok jelentősen megkönnyítik minden beruházásnál a tervezési folyamatot.

A „Z” gerendák az eltérő szélességű felső és alsó övlemezének köszönhetően, folytatólagos többtámaszú tartóként alkalmazva, összeforgathatók tehát külön toldó elem nem kell. Előírás viszont, hogy az összeforgatás mindig alátámasztáson történjen.Z-szelvény keresztmetszeti tényezői

 

A tervezők számára kidolgozott, a keresztmetszeti tényezőket és a szelvények terhelhetőségét tartalmazó táblázatok lehetővé teszik a szükséges keresztmetszet gyors megválasztását a megadott fesztávolságok, a szelvények és merevítések közötti távolságok és a maximális terhelések függvényében, a használati feltételek megőrzése mellett.

Acél léc

Hidegen hengerelt Omega típusú profilok horganyzott acél szalagból készülnek. Ajánlatunkban két féle magasságú és két féle lemezvastagságból (0,7 éa 1 mm) lehet választani. Ez lehetővé teszi, különböző szerkezeteknél történő felhasználásokat.

Előnyök:
- nagy szilárdság és merevség
- hosszú élettartam
- kis szerkezeti súly
- ideális sík felfekvéshez
- kényelmes és könnyű szerelés

 

Hírek

  • Új akció trapézlemezekre.
    2010-09-13 12:23:17

    Részletekért kérem, hívjon bennünket a +36 30 611 2290

Asztali nézet