Trapézlemezek,
szendvicspanelek, szelemenek
Amennyiben kérdése van, hívjon bizalommal! +36 30/611-2290

Ereszcsatorna rendszer

 

Komplett ereszcsatorna rendszert kínálunk festett acéllemezből, pattintós megoldással.

Így Ön szakember nélkül is felszerelheti vízlevezető rendszerét.

 

Az ereszcsatorna rendszer egy teljesen komplett vízelvezető rendszer - minden tetőre ideális, különleges és könnyen összeszerelhető, minden éghajlatra és létesítményre ideálisan hozzáilleszthető. Olyan rendszer, amelynek az előnyei minden épületnek képes kiemelni vizuális szépségét.

A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését. Az ereszcsatorna ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Olyan anyagból készült, amely biztosítja annak hosszú élettartalmát. Az ereszcsatornák elemeinek helyes összekapcsolása kiegyenlítí az időjárásbeli különbségek okozta élettartami hosszúságukat a rendszer tömítettségétől függetlenül. Ennek eredményeképpen a rendszer ideálisan egymáshoz passzolt függőleges elemei sikeresen vezetik el a vizet.

A rendszer elemeinek a gyártása, a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275g/m2) és pural réteggel bevont (2x50µm) acélból készült. A pural réteget nagyon sima felület és tartós szín, illetve megfelelő esővíz és légköri szennyeződésekre való ellenállás jellemzi. A bádog nyolc rétegben bevont védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösen megnöveli azok élettartamát. Ezért az ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, karbantartása csak a csatornákban lévő szennyeződések eltávolítását igényli.

Az új NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben: 125/90mm és 150/100mm, valamint 6 színvariációban kapható: barna, meggypiros, téglavörös, fekete, grafitszürke, fehér.

A rendszeren belül elérhető méret és színválaszték lehetővé teszi a rendszer egyénileg történő hozzáillesztését a tetőszerkezet és az épületek illetve az ipari csarnokok homlokzatának a felületéhez és színéhez.

Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A gyártás a magas szakmai tudással rendelkező munkások által vezérelt gazdag és állandóan modernizált gépparkon történik. Rendszerünk sikerességének az alapja a minden apró részletre kiterjedő legnagyobb odafigyelés és az állandó, legjobb minőségű gyártás megőrzése.

 

Hírek

  • Új akció trapézlemezekre.
    2010-09-13 12:23:17

    Részletekért kérem, hívjon bennünket a +36 30 611 2290

Asztali nézet